Bent u op zoek naar een mooie, sfeervolle locatie voor een vergadering, workshop, lezing, presentatie of een feestelijke bijeenkomst?
Cinema Oostereiland biedt tal van mogelijkheden voor eigen initiatief. Wilt u uw relaties stijlvol ontvangen? Of een verjaardag vieren? Dat kan allemaal in een van de sfeervolle zalen.

De zaalcapaciteit is 39, 56 en 110 stoelen.

Uiteraard is het mogelijk om met uw gezelschap een drankje, lunch of diner te nuttigen in de Brasserie. En maak het bijzonder en ga per watertaxi naar het Oostereiland met uw relaties of gasten. U hoeft slechts contact op te nemen met onze medewerkers dan stellen wij in onderling overleg een arrangement samen.

 

VERJAARDAGSFEEST

Vier uw verjaardag in een van onze filmzalen. uw verjaardag vieren bij Cinema Oostereiland is een leuke ervaring! Samen met de verjaardagsgasten kunt u een film naar keuze kijken in de zaal. En als u wilt zorgen we samen met de Brasserie voor koffie en gebak.

BIJEENKOMST OF WORKSHOP

Organiseer een bijeenkomst of workshop in een van onze zalen. Prachtige grote doeken laten uw presentatie schitteren, de modernste techniek ondersteunt uw woorden.

Wilt u meer weten? Stuur uw vragen naar info@cinemaoostereiland.nl.