Bent u op zoek naar een mooie, sfeervolle locatie voor een vergadering, workshop, lezing, presentatie of een feestelijke bijeenkomst?
Cinema Oostereiland biedt tal van mogelijkheden voor eigen initiatief. Wilt u uw relaties stijlvol ontvangen? Of een verjaardag vieren? Dat kan allemaal in een van de sfeervolle zalen.

De zaalcapaciteit is 39, 56 en 110 stoelen.

Uiteraard is het mogelijk om met uw gezelschap een drankje, lunch of diner te nuttigen in de Brasserie. En maak het bijzonder en ga per watertaxi naar het Oostereiland met uw relaties of gasten. U hoeft slechts contact op te nemen met onze medewerkers dan stellen wij in onderling overleg een arrangement samen.

VERJAARDAGSFEEST

Vier uw verjaardag in een van onze filmzalen. uw verjaardag vieren bij Cinema Oostereiland is een leuke ervaring! Samen met de verjaardagsgasten kunt u een film naar keuze kijken in de zaal. En als u wilt zorgen we samen met de Brasserie voor koffie en gebak.

BIJEENKOMST OF WORKSHOP

Organiseer een bijeenkomst of workshop in een van onze zalen. Prachtige grote doeken laten uw presentatie schitteren, de modernste techniek ondersteunt uw woorden.

Wilt u meer weten? Stuur uw vragen naar info@cinemaoostereiland.nl.

     

 

UW BEDRIJF IN BEELD

Cinema Oostereiland en uw onderneming. Een combinatie met talloze mogelijkheden. Teambuilding, presentaties, reclame en sponsering; aan u de keus. Voordelig, origineel en creatief. Combineer het nuttige met het aangename bij Cinema Oostereiland. Uiteraard bieden wij graag een programma op maat.
BEDRIJFSPRESENTATIES

Een presentatie voor uw doelgroep, een jubileum of een andere manier om uw relaties stijlvol te ontvangen? Dat kan. Met high-end filmtechniek maken wij van ieder evenement een geslaagd evenement. Hapje en drankje in de Brasserie? Regelen we. Ook leuk: een prachtig tochtje naar Cinema Oostereiland per Watertaxi.
ALS ZAKELIJK PARTNER

Met jaarlijks tienduizenden trouwe bezoekers per jaar, is Cinema Oostereiland bij uitstek een ideale plek voor uw reclame. Uw billboard, uw filmpje, uw logo: er zijn tal van mogelijkheden. En als u Zakelijk Partner wordt, ontvangt u ook VIP-kaarten voor premières en nodigen wij u uit voor meetings met andere ondernemers. Inderdaad, een win-win situatie.
ALS SPONSOR

Als sponsor investeert u in cultuur. Van een schoolbus tot een filmfestival, van educatieve projecten tot creatieve initiatieven; sponsering van Cinema Oostereiland is bijdragen aan bijzondere, leerzame en nuttige projecten. Uiteraard stellen wij daar graag iets tegenover.