UW BEDRIJF IN BEELD

Cinema Oostereiland en uw onderneming. Een combinatie met talloze mogelijkheden. Teambuilding, presentaties, reclame en sponsering; aan u de keus. Voordelig, origineel en creatief. Combineer het nuttige met het aangename bij Cinema Oostereiland.  Uiteraard bieden wij graag een programma op maat.

BEDRIJFSPRESENTATIES

Een presentatie voor uw doelgroep, een jubileum of een andere manier om uw relaties stijlvol te ontvangen? Dat kan. Met high-end filmtechniek maken wij van ieder evenement een geslaagd evenement. Hapje en drankje in de Brasserie? Regelen we. Ook leuk: een prachtig tochtje naar Cinema Oostereiland per Watertaxi.

ALS ZAKELIJK PARTNER

Met jaarlijks tienduizenden trouwe bezoekers per jaar, is Cinema Oostereiland bij uitstek een ideale plek voor uw reclame. Uw billboard, uw filmpje, uw logo: er zijn tal van mogelijkheden. En als u Zakelijk Partner wordt, ontvangt u ook VIP-kaarten voor premières en nodigen wij u uit voor meetings met andere ondernemers. Inderdaad, een win-win situatie.

ALS SPONSOR

Als sponsor investeert u in cultuur. Van een schoolbus tot een filmfestival, van educatieve projecten tot creatieve initiatieven; sponsering van Cinema Oostereiland is bijdragen aan bijzondere, leerzame en nuttige projecten. Uiteraard stellen wij daar graag iets tegenover.