MARY POPPINS RETURNS (OV)

Ruim vijftig jaar na het klassieke eerste deel keert Mary Poppins terug! In deze betoverende en compleet nieuwe musical schiet iedereens favoriete oppas de Banks-familie opnieuw te hulp. Na een tragische gebeurtenis moeten zij het plezier en de magie weer terugvinden. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte supernanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Een magische kerst voor de hele familie met deze vrolijke en nostalgische musical.

Deze film draait zowel in de originele Engelse versie, Nederlands ondertiteling (OV) als in de Nederlands gesproken versie (NL). Let op dat u uw kaarten voor de juiste versie kiest.

 

Let op! Dit is de Originele Versie, Engels gesproken en Nederlands ondertiteling (OV). Wilt u liever naar de Nederlands gesproken versie (NL) klik dan hier voor de juiste speeldata en tijden.

Films in deze categorie

MARY POPPINS RETURNS (NL)

Ruim vijftig jaar na het klassieke eerste deel keert Mary Poppins terug! In deze betoverende en compleet nieuwe musical schiet iedereens favoriete oppas de Banks-familie opnieuw te hulp. Na een tragische gebeurtenis moeten zij het plezier en de magie weer terugvinden. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Een magische kerst voor de hele familie met deze vrolijke en nostalgische musical.

Deze film draait zowel in de originele Engelse versie (OV) als in de Nederlandse (NL). Let op dat u uw kaarten voor de juiste versie kiest.

 

Let op! Dit is de Nederlandse versie. Wilt u liever naar de Originele Versie (OV) klik dan hier voor de juiste speeldata en tijden.

 

Films in deze categorie

Sorry, voor deze special zijn er geen voorstellingen meer.