TODOS LO SABEN

Regie: Asghar Farhadi
Cast: Javier Bardem - Penélope Cruz - Ricardo Darin
Genre: Drama
Land: Spanje
Duur: 132 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar16 jaar16 jaar

Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura’s dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z’n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen bovendrijven. TODOS LO SABEN is de nieuwe film van de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A SEPERATION, THE SALESMAN).

Spaanse avond: LA ACADEMIA aanwezig op vrijdag 5 oktober

La Academia is er voor iedereen die Spaans wil leren op elk niveau. Al 20 jaar verzorgt La Academia taaltrainingen, conversatielessen, workshops en allerlei culturele activiteiten die te maken hebben met de Spaanse taal in de regio West Friesland.
Connie Dhauw is de docent van La Academia en heeft haar leerlingen opgeroepen om naar deze Spaanse film te komen kijken. De zaal is dus ook gevuld met haar leerlingen. Connie zal de film dan ook inleiden deze avond. Na afloop wordt er onder het genot van een “Spaans” wijntje nog nagepraat. (drankje is voor eigen rekening)
Meer informatie over La Academia, klik hier.