OSG WEST-FRIESLAND, 150 JAAR KLEURRIJK KARAKTER

Regie: Michael Idema, Marcel Bogaarts, Peter Sasburg
Cast: leerlingen en oud-leerlingen OSG
Genre: Documentaire
Land: Nederland
Duur: 74 minuten
Kijkwijzer: alle leeftijden

Ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de OSG West-Friesland is op basis van gesprekken tussen leerlingen en oud-leerlingen en personeelsleden een gefilmd verslag gemaakt van wat de school in die 150 jaar gevormd heeft. Filmmakers Marcel Bogaarts, Michael Idema en Peter Sasburg zijn via die interviews op zoek gegaan naar het specifieke van de OSG West-Friesland.

Bestaat er zoiets als het OSG-DNA?

Herinneringen aan de school, oude foto’s, uniek filmmateriaal en passende filmmuziek omlijsten de interviews en vormen zo samen een spannende zoektocht naar het eigene van de OSG.

OSG West-Friesland, 150 jaar kleurrijk karakter? Deze vraag is aan u, de kijker, om te beantwoorden, na het zien van deze boeiende film! De filmmakers zijn benieuwd naar uw antwoord en wensen u veel kijkplezier.

Reünisten kunnen een gratis ticket bestellen voor de voorstelling op zaterdag 8 juni om 16:00 uur. Reserveren kan via 0229-232296 of info@cinemaoostereiland.nl.

Camera en geluid : SchoonProducties en Joris Dorrestein
Montage : Nikki Gorissen
Muziek : Ernst van Dusseldorp en Brent Emmerink
Vormgeving : studio Deen

 

Meer informatie over het 150-jarig bestaan leest u op de website van de OSG West-Friesland: https://osg.atlascollege.nl/De_OSG/150_jaar