MOONLIGHT

Regie: Barry Jenkins
Cast: Mahershala Ali - Ashton Sanders - Naomie Harris
Genre: drama
Land: Verenigde Staten
Duur: 110 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar16 jaar16 jaar16 jaar16 jaar16 jaar

Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami.

De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. De regie is in handen van Barry Jenkins, die nu dankzij het aangrijpende drama MOONLIGHT zijn echte doorbraak kent. De film is gebaseerd op het ongepubliceerde toneelstuk ‘In Moonlight Black Boys Look Blue’ van Tarell Alvin McCraney en is samen met producenten Adele Romanski en Brad Pitt omgevormd tot een speelfilm. MOONLIGHT is lovend onthaald door de internationale pers en wordt gezien als grote kanshebber voor een Oscarnominatie.

De voorstelling op 17 maart 20.00 uur wordt georganiseerd in enthousiaste samenwerking met LHBT Hoorn. LHBT is een afkorting voor Lesbische vrouwen, Homoseksuelen, Biseksuelen en Transgenders. Cinema Oostereiland en LHBT Hoorn organiseren samen elke maand een filmvoorstelling.

Voor contact met LHTB Hoorn: Facebook: LHBT Hoorn/activiteiten groep in Westfriesland en Noord Holland. Of mail naar lhbthoorn@gmail.com