DE DIEREN UIT HET HAKKEBAKKEBOS

Regie: Rasmus A. Sivertsen
Cast: Finn Poncin (Stem) - Pepijn Koolen (Stem) - Marcel Jonker (Stem)
Genre: Animatie, familiefilm, jeugd
Land: Noorwegen
Duur: 75 minuten
Kijkwijzer: alle leeftijden

Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Hazeman wonen met al hun vrienden in het Hakkebakkebos. Ze hebben daar een goed leven, maar de kleinere dieren moeten wel altijd goed oppassen voor sommige grotere bosbewoners. Vooral Rein de Vos is een gevaar. Het liefst verslindt hij elke muis die hij tegenkomt. Als IJge Egel dan ook nog eens probeert Maartens oma op te peuzelen, vinden de muizen dat er een nieuwe wet moet komen: alle dieren moeten voortaan vrienden zijn en mogen elkaar niet meer opeten.

Na de film staat er limonade en popcorn voor de kinderen klaar in de foyer van Cinema Oostereiland.

Cinema Oostereiland biedt een KINDERFILM PLUS PROGRAMMA aan na afloop van de film. 

Bij de film DE DIEREN UIT HET HAKKEBAKKEBOS kan je gratis de Hakkebakke-Speurtocht doen bij Mak Blokweer in Blokker.

Vanaf 22 december kun je tijdens de openingstijden bij Mak Blokweer speuren naar sporen van dieren uit het Hakkebakkebos.

Op vertoon van je ticket en/of de MAK-flyer die je bij aanvang van de film ontvangt kun je daarna of in de kerstvakantie bij MAK Blokweer gratis (anders €2,-) De Hakkebakke-Speurtocht komen doen.
Alle speurneuzen die de juiste oplossing gevonden hebben, mogen een verrassing ophalen bij de balie!

Je kunt je speurtocht beginnen tussen 10:00 en 15:00 (een uur voor sluitingstijd). Deze activiteit is voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Jonge kinderen kunnen meedoen onder begeleiding van een familielid of ouder kind.
Reserveer je film-ticket en ga daarna naar MAK Blokweer! Trek je laarzen aan want de Hakkebakke-Speurtocht gaat door de rietkreek, de boerderij en grasland.