BUURMAN & BUURMAN: al 40 jaar beste vrienden.

Regie: Marek Benes
Cast: Stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen
Genre: familiefilm, kinderfilm
Land: Tsjechië
Duur: 56 minuten
Kijkwijzer: alle leeftijden

Compilatie van de ongekend populaire serie over twee klunzige maar altijd positieve buurmannen.
In 7 afleveringen zien we de hilarische buurmannen klussen aan een zelfgemaakte hometrainer en een levensgrote sinaasappelpers, verhuizen ze een immense cactus, en wat dacht u van een potje schaken op het dak? Niets is ze te gek. Aan de lopende band bedenken de vrienden nieuwe klus-ideeën om hun levens nog leuker en handiger te maken. Met hun eigenzinnige geklus is niets in huis veilig en de ravage blijkt enorm. A Je To! Met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. Tip: combineer de film met de tentoonstelling over Buurman & Buurman in het Museum van de 20e eeuw! Deze oudere Buurman & Buurman film is de opmaat naar de landelijke premiere van de film Buurman & Buurman: bouwen een huis, die vanaf eind april bij ons te zien is!

Na de film staat er limonade en popcorn voor de kinderen klaar in de foyer van Cinema Oostereiland.

Cinema Oostereiland biedt een KINDERFILM PLUS PROGRAMMA aan na afloop van de film. Er staat niet alleen limonade en iets lekkers voor de kinderen klaar in de foyer, er is ook een activiteit te doen! Activiteit na de film: Verzin jij wat Buurman & Buurman gaan zeggen? Dan kun je de stemmen nadoen voor het filmdoek! Komen jullie ook?

Op vertoon van je toegangsbewijs van BUURMAN & BUURMAN: AL 40 JAAR VRIENDEN krijgt je aan de kassa €2 korting op een toegangsbewijs voor de film BUURMAN & BUURMAN: BOUWEN EEN HUIS. Deze nieuwe film van BUURMAN & BUURMAN gaat 26 april in première.