We zijn gevestigd op het Oostereiland. Een uniek onderdeel van de historische binnenstad van Hoorn. Op het Oostereiland mogen alleen bewoners en mensen met een invalidenparkeerkaart hun auto neerzetten. Verder kunt u in Hoorn alleen betaald parkeren. U kunt ons ook op andere manieren bereiken, we hebben de mogelijkheden voor u op een rij gezet.

LOPEN OF FIETSEN VANAF NS-STATION

Vanaf het station loopt u in 20 minuten naar het Oostereiland. Het is een leuke route dwars door de oude binnenstad, uw bestemming is met borden aangegeven. Huurt u een OV-fiets? Dan bent u zo’n 8 minuten onderweg. We hebben voldoende stallingsruimte voor fietsen.

PER WATERTAXI

Watertaxi Hoorn vervoert u en uw gezelschap vanaf Parkeergarage ’t Jeudje dwars door de historische haven van Hoorn naar het Oostereiland.Bekijk voor meer informatie de website van Watertaxi Hoorn: http://www.watertaxihoorn.nl

PER BUS

De dichtstbijzijnde bushalte is Vollerswaal. De lijnen 14 en 15 doen deze halte aan en vertrekken vanaf station Hoorn. Vanaf dit station vertrekken ook de bussen van Hoorn CityTours die Oostereiland aandoen. Bekijk voor meer informatie de website van Hoorn CityTours: http://www.hoorncitytours.nl

PARKEREN

U kunt uw auto niet parkeren op het Oostereiland. In de Hoornse binnenstad kunt u verder alleen betaald parkeren. U doet er in veel gevallen goed aan om te parkeren op een van de grotere parkeerlocaties die zich op tien minuten loopafstand van het Oostereiland bevinden:

Meer informatie over parkeren in de Hoornse binnenstad vindt u op: https://www.hoorn.nl/Parkeren